Coneixent a set de so:

Fa 25 anys que ens dediquem com a professionals de l'animació infantil trepitjant els escenaris amb un únic objectiu: fer participar a petits i grans de moments màgics carregats de complicitat, diversió i gaudi.
Nosaltres, com a músics, oferim espectacles dinàmics que fomenten la participació activa dels infants a través de les danses, les cançons i el joc alhora que reforcen la cooperació entre iguals i amb els adults.
Fem el que ens apassiona fer, un repertori que fusiona els ritmes més actuals amb l’essència de la nostra música més tradicional i així podem recordar la història de la margarideta en forma de funk o moure'ns al so compassat d’un rap.
Gaudim de la nostra feina i no ens cansem mai de veure la cara de felicitat del nostre públic familiar. Un espectacle dinàmic que no et deixarà indiferent.


Els artistes de Set de so

Gabi Martínez

El Baixista

Va cursar estudis de baix i harmonia a l'Aula de Música de Barcelona, amb una dilatada trajectòria professional, ha estat integrant i ha participat a la gravació de discos de diferents bandes com a Growing (jazz-fusió), El Poeta Cuántico (música d'autor), El Pati de les Cireres (fusió mediterrània), i The Beatles Cover Band entre altres. Actualment és integrant de Harpo Smash hits band i lidera el grup d'animació infantil Set de so.

Juan Luis

El Guitarra

Músic autodidacta, compositor i cantautor conegut amb el sobrenom de El Poeta Cuántico, grup amb el que ha gravat dos discs. Li agrada el lindy hop i la física. Ha format part de Elemental Jazz duo y de El sí de las niñas, mític grup de rock de Terrassa. Ha estat monitor d'esplai, és professor i forma part de Set de So des de la seva fundació.

Pere Clapes

El Pianista

Va cursar estudis de piano, composició i arranjaments en el Taller de  Músics de Barcelona, així com musicologia en la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és professor de música de Secundària (ESO). Ha estat integrant de diferents projectes musicals. Porta més de 20 anys en el grup d'animació “Set de so”.

Marta Segura

La Cantant

Cantant i compositora de formació autodidacta. A format part de diversos grups amb molts estils musicals. Cal destacar els grups "Dàfnia" (folk mediterrani) i "Amarok" (rock progressiu) amb els que ha editat varis cd's i a fet concerts per la península i l'estranger. Forma part del quartet a capel.la "Todorka" (música dels Balcans). En l'àmbit de l'animació infantil és coautora de dos espectacles infantils de la cia. Cous cous de cançons: "Un viatge per la mediterrània" i "El conte de l'abella".

Francis Hernández

El Bateria

Ha format part de diferents bandes de diversos estils, com Jou Blues Band, The Beatles Cover Band Ha treballat en bandes tributo com Els Bluescavidas o els Fiti's. Acompanya artistes com Litus, Jordi Belza, Dani Galiot, David Ros. Actualment forma part del projecte musical Inuk.

treballem per:

Ajuntaments, afas (ampas), associacions de veïns, escoles bressols, escoles de primària, esplais, casals d'estiu, clubs nàutics, empreses, centres cívics, casals de gent gran, i qualsevol tipus d'event.

set de so

Sol·licitar pressupost sense compromís:

Formulari

*He llegit, entenc i accepto la política de privacitat.

Contacte

Email: gabi@setdeso.com

Tel: 657805195